Onze wijnen

Kunrader Vallei Wit | 2020

In de neus spannend, aangenaam en fruitig. Ingetogen primaire aroma’s die stuk voor stuk groeien in het glas. Tonen van appel, citrus en bloesem passeren de revue.

Qua smaak herkenbare frisse smaken die doen denken aan de eerste lente dag. Witte peer, Groene appel, gras, bloemen. Uniek is de grote aanwezigheid van mineraliteit die voorkomt uit het kalkrijke terroir waarop deze wijnranken staan aangeplant.

Een mooie balans tussen zuur en fruit maken deze wijn heerlijk als aperitief, bij frisse zomerse gerechten of met goed gezelschap bij een borrel.

€ 12,50,-

Kunrader Vallei Wit | 2021

Onze nieuwste wijn dit jaar. Beschrijving volgt nog. Wij vinden hem in ieder geval heerlijk! 

€ 12,50,-

Kunrader Vallei Brut | 2020

Waar de stille wijnen van Kunrader Vallei ingetogen, subtiel en verrassend zijn is deze Brut een oprechte parel. Het feest begint al bij het openen van de fles. Een mooi vormgegeven fles, modern en  eigentijds tegelijk. In het glas een krachtige bubbel, mooi verdeelde parels. Stuivende fruitaroma’s komen je tegemoet en de eerste slok is een explosie in je mond.

 

Het is een perfect begin van een feestje, diner of welke gelegenheid dan ook. Typisch is de kenmerkende mineraliteit, te danken aan de Limburgse bodem. Ook in deze fles proef je de passie en de liefde van de wijnmaker. Mooi gemaakt, gedurfd en spannend. Sprankelend van begin tot eind!

€ 22,50,-

Kunrader Vallei Rose | 2020

Een stevige diner rosé. Spannend van begin tot einde, genoeg body en hoog alcohol percentage. Een verrassing in de neus. Mooie belegen, complete rosé.

Door het hoge zuur, de herkenbare stijl van de wijnmaker en het kalk – terroir is dit een rosé voor de gevorderde wijndrinker. Met de ogen gesloten visioenen van de Franse zon, geurende lavendel velden en een relaxed gevoel.


In de smaak tonen van specerijen, vijgen en het welbekende Napoleonsnoepje. Framboos gemixt met geconfijt fruit. Confiture maar toch zonnig.

€ 15,00

Proeven?

Dat kan! Helaas doen we op dit moment geen rondleidingen en hebben we geen proeflokaal. Echter staat in het weekend onze deuren vaak open en is het zeker geen probleem om binnen te lopen en te vragen om een glaasje. 

Op onze wijngaard telen wij drie soort druiven; Solaris, Cabernet Cortis en Johannitter. Die eigentijdse soorten met verschillende smaakstijlen. We zien jullie graag binnenkort terug. 

Horeca

Ben je een restauranthouder en geïnteresseerd in onze wijnen, neem dan ook contact op via het formulier. Bij De Reusch en Mes Amis kun je nu van onze wijnen genieten.